23 september 2021

Betrokken of bevlogen medewerkers?

Wat kun je doen om je mensen bij jouw bedrijf betrokken te houden en voorkomen dat mensen weglopen naar de concurrentie? Wat kun je doen om hun bevlogenheid te versterken? Dit is altijd belangrijk, maar dat belang wordt des te duidelijker in tijden van krapte op de arbeidsmarkt. Het belang van die bevlogenheid wordt door veel leiders erkend, maar vaak weten ze niet hoe ze dit in kunnen passen in hun organisatie.

9 september 2021

Echte mannen huilen niet

Wie kent het niet? Iemand die tijdens een vergadering huilend wegloopt, iemand die tijdens het missen van een target zich niet weet te beheersen en verwijtend naar collega’s zijn onvrede snauwt.

Wij zien allemaal vooroordelen over emoties op de werkvloer, er lijkt wel een taboe op te rusten. Leidinggevenden, medewerkers en managers worden constant worden aangespoord om controle te houden over hun gevoelens. Het is ‘Not done’, om je emoties te laten zien.

28-01

Sterk taaltje coachen

Uit je comfort zone, in balans zijn, tot jezelf komen, positief zijn, tot je gevoel komen, tot de kern komen, doelen stellen en ga zo maar door.

© 2021 CCN - Ontwerp en ontwikkeling door Graphic Design | www.ontwerpbureau.com