De coaches van CCN

Partner en impact coach

Iwan Pol

Doen wat je kunt doen, om te zijn wie je wilt zijn is mijn filosofie. Ik zet mij graag in om organisaties te helpen met het verduurzamen van inzetbaarheid. Ik ben jarenlang werkzaam ben geweest als woonbegeleider in de zorg. Toen ik door een collega werd gewezen op mijn coachende wijze van begeleiden, ben ik dieper gedoken in de wereld van coachen en dat vond ik gaaf. Ik kwam erachter dat ik graag mensen verder help zonder het stuur over te nemen. In 2014 ben ik What's Nekzt gestart. In eerste instantie om jongeren te coachen, maar al snel is mijn doelgroep naar het bedrijfsleven uitgebreid.

Ik geef zowel coaching als trainingen in verschillende methodieken. Met de poten in de klei en een gezonde dosis humor, zeg en doe ik alles om mens, team en organisatie, vooruit te helpen.

Mail: iwan@coachcollectiefnederland.nl                  Tel: +31 (0)6 21 82 03 02

Iwan is gecertificeerd provocatief coach, bokscoach, rots & water trainer, jongerencoach, oplossingsgericht coach, mental coach en aangesloten bij de NOBCO

partner en impact coach

Agnes
van der Werf

We hebben maar één tijd: wat doe je in deze tijd? Ik ga voor: doen waar je goed in bent én waar je plezier in hebt. Moeiteloos werken zodat je ook nog energie in jouw privé leven kunt steken. En ook in tijden van grote veranderingen stevig kunnen blijven staan. Met thema’s zoals authenticiteit, voorkomen burn-out, stress en (sociaal) ondernemerschap help ik mensen vooruit in hun persoonlijke ontwikkeling.

Met mijn bedrijf https://www.agnesvanderwerf.nl/ sta ik klaar voor professionals die zelf aan de slag willen met hun persoonlijke ontwikkeling.  Mijn activiteiten zijn gericht op het (weer) leren positief denken en doen. Met als basis het contact met jezelf. Zodat je jezelf vrij voelt om je te uiten op een manier die bij jou past. 

Mail: agnes@coachcollectiefnederland.nl               Tel: +31 (0)6 24 60 72 25

Agnes is gecertificeerd (team)(life)coach/trainer:  Verlieskunde, Boven de Lijn, Innerlijke Familie,  Mindfulness (MBCT), licentiehouder drijfverentest IFD en aangesloten bij de NOBCO

Coach Collectief Nederland kennisdag
partner en impact coach

Jeroen
de Graaf

Wacht niet op een goede dag, máák er een! Energie krijg ik van mensen die hun mogelijkheden ontdekken en het stuur (weer) pakken. Die de hobbels op hun pad wegnemen of juist accepteren en daar veerkrachtig mee om (leren) gaan. Het is mij een groot plezier om daaraan bij te dragen. Met Stuwkracht Coaching Training & Advies richt ik me op executives, teams en professionals. Hierbij staan plezier, respect en resultaat voor mij centraal.

Mail: jeroen@coachcollectiefnederland.nl                Tel +31 (0)6 30 87 83 01  

Jeroen is gecertificeerd NLP master practitioner & trainer, Profile Dynamics consultant, executive coach, teamcoach & mental trainer en aangesloten bij de NOBCO.

CCN is gespecialiseerd in de begeleiding van mensen bij transities en grote veranderingen.

Wat kan een coach van CCN voor u betekenen?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor.

De schatkist van CCN Coach

Welke projecten heeft CCN gedaan

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor.

Activiteiten voor jou als CCN Coach

Bekijk alle activiteiten

© 2021 CCN - Ontwerp en ontwikkeling dooor Graphic Design | www.ontwerpbureau.com