Impact Coach Edith

Impact Coach

Edith van Eijndhoven

Dit is een steunende gedachte voor mijzelf en vaak ook voor de mensen met wie ik werk. Ik richt me met mijn bedrijf Edith van Eijndhoven, coaching en advies op mensen met ontwikkelvragen op het gebied van loopbaan, leiderschap, werk-leven-balans en zingeving.

Kenmerkend voor mijn aanpak is vertragen, een laagje dieper gaan. Met als vertrekpunt wie jij als mens bent in al je facetten en het systeem waar jij uit voortkomt. We gaan patronen ontdekken, herkennen, inzichten opdoen en ervaren wat deze patronen voor jou betekenen. Vanuit daar onderzoeken we hoe je de brug kunt slaan naar situaties of vraagstukken in de dagelijkse praktijk.

Mijn individuele coaching is resultaatgericht maatwerk, vanuit jouw specifieke vraag, waarbij alles wat zich aandient welkom is. Graag loop ik een tijdje met je op, als ondersteunende gesprekspartner, waarbij ik de interactie graag met jou aanga, vanuit oprechte aandacht, humor, kennis en ervaring.

Edith is gecertificeerd individueel begeleider; werkt met o.a. Systemisch werken, Transactionele Analyse, NLP, creatieve loopbaanbegeleiding, Talent en Motivatie Analyse (TMA), en is aangesloten bij de NOBCO.