lid Coach Collectief Nederland

Impact Coach

Peter de Knegt

Mensen die "vrijwillig" kiezen voor een verandering, maar zeker ook wanneer zij gedwongen zijn door de omstandigheden, zoals werkloosheid, reorganisatie ziekte e.d. Mensen die wel willen veranderen, maar niet goed weten hoe en allerlei belemmerende gedachten zien en hebben.

Ik gun iedereen een plek op deze wereld om gelukkig te zijn, om lekker te werken en zijn of haar dromen na te jagen. Ik streef er naar mensen te inspireren, te stimuleren en te ondersteunen en op zoek te gaan naar waar zij blij van worden.

Ik doe dit als coach in mijn eigen coachpraktijk, In BEWEGING – Coaching naar verandering. Ik coach en begeleid bij o.aloopbaan vragen, stress & burn-out klachten en allerlei andere persoonlijke ontwikkelvragen.

Persoonlijk heb ik ook met bovenstaande uitdagingen te maken gehad en beschik daardoor over een rugzak vol met levenservaring, waarmee ik anderen hoop te inspireren en van te kunnen laten meeprofiteren.

Mijn Talent als coach
Door mijn rustige uitstraling, intuïtie en empathie creëer ik een veilige sfeer en kom snel tot de kern. Vanuit verbinding zet ik passende methodieken in om een coachee inzicht te geven in de eigen mogelijkheden om In BEWEGING te komen.